WP WEBSITE +DESIGN

Complete website laten maken? Dat doe je bij FRAAI!

Als ondernemer wil jij je bedrijf sterk online positioneren. Heb je bepaalde doelstellingen die je door middel van een professionele website wilt ondersteunen? Dan kan FRAAI jou verder helpen!

Een completen website laten maken van A tot Z? Ik denk graag met je mee om jouw wens realiteit te laten worden. Bij het maken van een website komt veel kijken. O.a. het design. Ik kan er voor zorgen dat het door jouw gewenste design wordt omgezet in een goed werkende website die voldoet aan jouw eisen.

Kies je voor een simpele website waarbij bezoekers jouw diensten kunnen lezen en contact op nemen? Of misschien wil je wel al jouw producten in een webshop aan jou publiek laten zien? Jouw wens is mijn werk en zo krijg je een website met: 

 • Uniek design met de huisstijl van jouw bedrijf
 • Gemakkelijk door jou zelf te beheren
 • Voldoende conversie
 • Uit te breiden met verschillende modules
 • Optimaal vindbaar in zoekmachines
 • Geschikt voor verschillende devices
 • Juiste beveiliging

 

 

  

 

Video afspelen

Een blijvende eerste indruk met een professionele website

 “Je krijgt nooit een tweede kans voor een eerste indruk”. Een waarheid als een koe, ook in de digitale wereld. De website van een ondernemer die een goede eerste indruk achterlaat, zal het beter doen dan een website die onoverzichtelijk of onduidelijk is. Het moet duidelijk zijn wat een klant kan doen of wat hij vinden kan op jouw website. Want voor je het weet klikt hij door een zit op de website van je concurrent en dat wil je natuurlijk niet. 

Bij FRAAI krijg je een uniek webdesign waarmee jij je kunt onderscheiden van de concurrentie. Zo krijgt je bezoeker een positieve eerste indruk.

FRAAI zorgt voor een overzichtelijke website waar voldoende conversie punten in verwerkt zijn zodat de potentiële klant getriggerd wordt om gegevens achter te laten of over te gaan tot een aankoop in jouw webshop. Uiteraard navigeert jouw potentiële klant eenvoudig door de website en zak deze makkelijk zijn weg kunnen vinden. Fraai zorgt zo voor een positieve en professionele indruk.

 

Website met webshop

Wil je online producten verkopen? Dan wil je natuurlijk een website met webshop. Bezoekers moeten een goed en veilig gevoel krijgen als ze jouw webshop bezoeken. Zo’n goed gevoel dat ze uiteindelijk overgaan tot een aankoop. De opbouw  en het design speelt hierbij een grote rol. Net als in een echte winkel. De navigatie door de webshop moet makkelijk en duidelijk zijn. Het moet uitblinken in gebruiksgemak! Zo trek je klanten over de  streep om bij jou te kopen. FRAAI bouwt graag jouw website en webshop uiteraard aangepast aan jouw wensen.

Zonder titel (700 x 700 px) (4)

Wat gaat dat kosten?

Benieuwd naar de kosten? Dit kan sterk variëren. Wil je een  “instapmodel” of is je website complexer en moet deze op maat gemaakt worden? Allemaal zaken die de prijs bepalen. Bij FRAAI heb je al een website vanaf € 495,00. Gewoon simpel en doet wat hij moet doen en waarmee jij jou bedrijf kunt positioneren. De keus licht bij jou! Om jou goed te adviseren plan dan gerust een gratis en vrijblijvend adviesgesprek! Ik help je graag!

Aanvullende informatie

Website worden gebouwd in WordPress, met Elementor of DIVI. Je hebt de keuze uit diverse thema’s. Afhankelijk van jouw wensen kunnen er extra plug-ins nodig zijn om jouw wensen te realiseren. Denk b.v. aan een betaal of boekingssysteem. 

Plugins zijn vaak gratis. Soms is het noodzakelijk een zg. “Pro” versie te gebruiken. Kosten hiervoor worden doorberekend aan de klant.

Alle websites worden geleverd zonder hosting. Hosting gaat altijd in overleg met de klant. 

Denk ook aan de algemene voorwaarden, privacybeleid en het cookiebeleid. Deze dien je zelf aan te leveren. 

 • Hosting regelen en online zetten
  € 55,00
 • Extra webpagina voorzien van content en beeldmateriaal.
  € 85,00
 • Landingspagina
  € 195,00

Alle prijzen zijn excl. BTW

Website onderhoud en beheer

Om je website up-to-date te houden moet je hem minimaal maandelijks bijwerken. Je krijgt o.a. updates, checkt op broken links, maakt een back-up, speedtest enz. Soms wil je iets wijzigen in de tekst of het beeldmateriaal. Dit moet je bijhouden, alleen zo blijft je website goed toegankelijk. Ervaring leert dat dit bij de drukke ondernemers en nog wel eens bij inschiet. Geen tijd, te druk, tot het op een bepaald moment niet meer werkt. Je kunt het onderhoud van je website ook uitbesteden. Dan weet je zeker dat je up-to-date blijft en jouw potentiële klanten jou kunnen blijven bezoeken! 

FRAAI neemt dit onderhoud graag van je over. Je website wordt al maandelijks onderhouden vanaf € 30,00 (excl.BTW). Dan heb jij er geen omkijken meer naar en kun je doen wat je graag doet, nl. ondernemen!