OVER FRAAI

Wie en wat is FRAAI?

Mijn naam is Helma de Baaij.Ik woon in Dieren, dit ligt tussen Arnhem en Zutphen en grenst aan de mooie Veluwezoom. Dit is tevens de vestigingsplaats van FRAAI Content en Webdesign.

Creativiteit loopt als een rode draad door mijn leven. Mijn carrière ben ik gestart als bloembindster  en ben daarna in veel verschillende commerciële branches werkzaam geweest. Creativiteit heeft mijn daar altijd bij geholpen.

Met de komst van de computer was ik direct gefascineerd door wat je hiermee kon creëren. Dat bleef niet onopgemerkt en ik werd (hobbymatig) geregeld gevraagd voor het maken van logo’s, flyers en posters. Hier ben ik al ruim 11 jaar bezig en heb in die tijd veel geleerd en diverse opleidingen en cursussen gedaan om mij verder te ontwikkelen in de mooie materie van design, content en websites.

In opdracht gemaakt "Project Kazachstan"

Jammer genoeg ben ik door gezondheidsproblemen in de WIA terecht gekomen. Toch wil ik graag bezig blijven en iets doen waar ik happy van wordt. Daarom heb ik de afgelopen jaren  diverse opleidingen gedaan om verder wegwijs te raken in het maken van huisstijlen, logo’s en websites. Toen ik door een vriend gevraagd werd om te helpen met het onderhouden van de social media van zijn bedrijf had ik de slag helemaal te pakken. Ik wist welke weg ik moest kiezen.

Ik ben er van overtuigd dat ik door de ervaring die ik heb opgedaan inmiddels aardig mijn “vrouwtje” kan staan in de wereld van digitaal design en content. Hierin kan ik mijn energie en creativiteit kwijt en als iemand dan helemaal blij wordt van wat  ik voor hem of haar gemaakt heb, dan dat is dat de kers op de taart.

Inmiddels ben  ik officieel gestart met mijn eigen bedrijf(je) FRAAI Content en Webdesign. Ik werk van huis uit en werk veel remote. Gelukkig is het door de moderne technieken mogelijk om ook mensen op grote afstand te bereiken. Dus of het nu een opdracht binnen Dieren is of ver daarbuiten, geen enkel probleem.

Ik heb mij inmiddels gespecialiseerd in Canva en Affinity, WP website’s bouwen en onderhouden, Onderhoud van Social Media, Adobe premiere, Movavi video editor en natuurlijk Microsoft office.Dus wil jij een mooi ontwerp, een website, of promotieartikelen met jou logo? Neem contact op, ik help je graag aan een FRAAI ontwerp.

Neem gerust contact op, we kunnen altijd kijken wat ik voor je betekenen kan.